Mustafa Yıldızdoğan konserine yoğun ilgi

Mustafa Yıldızdoğan konserine yoğun ilgi


YOZGAT (A.A) - Sorgun MHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Ülküde Birlik Şöleni kapsamında yapılan konser yoğun ilgi gördü.
     Sorgun Belediye Meydanında yapılan konseri MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, MHP İl Başkanı Cevdet Kaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Adnan Menderes Gülbay, Eymir Belediye Başkanı Çetin Mertoğlu, MHPli ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş izledi.
     Konser öncesi konuşan MHP İlçe Başkanı Yunus Yılmaz düzenlenen konserin birlik ve beraberliği pekiştirmek açısından önemli olduğunu kaydederek, Bizler buradayız, bizler bir aradayız, bizler biriz, bizler beraberiz, siz neredesiniz. Canımızı yaktığınız, kanımızı akıttığınız bu kutsal vatan toprakları üzerindeyiz. Unutmayın, ne biz ve ne de bu mübarek topraklar bu acıları ilk kez yaşamıyor. Eğere bunları unuttuysanız, çıkın gezin Türkiyeyi, Çanakkaleyi. Sana beni anlatacaktır dedi.
     Ülküde Birlik Şöleni Ozan Erhan Çerkezoğlu, Ali Kınık ve Mustafa Yıldızdoğanın okuduğu türkülerle sona erdi. Konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mustafa Yıldızdoğan konserine yoğun ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER