Nakliyecinin uyanıklığı sayesinde yakalandılar

Nakliyecinin uyanıklığı sayesinde yakalandılar -İstanbuldan kamyonlarına yükledikleri temizlik malzemelerini teslim adresi olan Ankaraya götürmeyip başka bir kamyonla İzmire gönderen iki kişi, nakliyecinin uyanıklığı sayesinde yakal


İZMİR (A.A) - İstanbuldan kamyonlarına yükledikleri temizlik malzemelerini teslim adresi olan Ankaraya götürmeyip başka bir kamyonla İzmire gönderen iki kişi, nakliyecinin uyanıklığı sayesinde yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, İstanbuldaki bir temizlik firmasının ürünlerinin Türkiye genelinde dağıtımını üstlenen firma, Ankaraya teslim edilmesi gereken 16 ton temizlik malzemesini N.V. sahte kimliğini kullanan İ.L.Nnin kamyonuna yükledi.
     İ.L.N, İstanbuldan ayrıldıktan bir süre sonra kamyonunun bozulduğunu gerekçe göstererek malzemeleri başka bir nakliyecinin aracına yükletti ve İzmire götürmesini istedi.
     Temizlik ürünlerini İzmire getiren nakliyeci, teslim adresinin Ankara olduğunu fark edince önce firmayı ardından da polisi aradı.
     Şoförün verdiği bilgiler üzerine harekete geçen İzmir Aşayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, malzemenin boşaltıldığı Buca ilçesindeki depoya baskın düzenledi.
     Aramada, N.V. sahte kimliğini kullanan İ.L.N ile malzemeleri depoya boşaltan T.D. yakalanarak gözaltına alındı.
     Aynı suçtan poliste kayıtlarının bulunduğu bildirilen iki zanlı, sorgularının ardından Nakliye dolandırıcılığı suçlamasıyla İzmir Adliyesine sevk edildi.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Nakliyecinin uyanıklığı sayesinde yakalandılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER