NEÜ Bayan Basketbol Takımı çalışmalarını sürdürüyor

NEÜ Bayan Basketbol Takımı çalışmalarını sürdürüyor


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) bayan basketbol takımı, yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdürüyor.
     NEÜ Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, yaklaşmakta olan sezon öncesi kampa giren Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basketbol Takımına başarı dileğinde bulundu.
     Sezon öncesi sporculara başarılar dileyen Kılıç, Nevşehir Üniversitesi olarak üniversitemizin kuruluşundan bugüne spor ve sporcuya büyük önem verirken bu bağlamda son olarak üniversitemiz Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde 2. Lig Bayan Basketbol Takımı kurduk. İnşallah bu takımımızın elde edeceği başarılarla şehrimizin ve üniversitemizin adını sporda da duyurmaya devam edeceğiz. Kendilerine sezon öncesi şimdiden teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum diye konuştu.
     NEÜ Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Antrenörü Mustafa Yarılı gözetiminde yeni sezona Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda hazırlanan bayan basketbol takımı da, Rektör Kılıça desteklerinden dolayı teşekkür etti.
     Profesyonel liglerde mücadele edebilecek bir takımın Nevşehire ve spora kazandırılmasının önemine değinen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın da, Üniversitemiz bünyesinde oluşturulan ve sporda başarılara yenisini eklemek adına değerli hocalarımız gözetiminde kampa girerek çalışmalarına aralıksız devam eden bayan basketbol takımımızla birlikte hedefimiz yeni sezonda iyi dereceler elde etmek dedi.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber NEÜ Bayan Basketbol Takımı çalışmalarını sürdürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER