NEÜ Bayan Basketbol Takımı galibiyet peşinde

NEÜ Bayan Basketbol Takımı galibiyet peşinde


NEVŞEHİR (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi B grubunda mücadele edene ve ilk 2 maçını kaybeden Nevşehir Üniversitesi, kendi evinde oynayacağı maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.
     Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, yaptığı açıklamada, Nevşehirde spor kültürünün yerleşmesi ve sportif faaliyetlerde de artık Nevşehirin isminin duyulması için mücadele verdiklerini ifade etti.
     Nevşehir Üniversitesi olarak ilin bilimsel tanıtımlarının yanı sıra sportif faaliyetlerle de tanıtımına, spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmaya devam ettiklerini belirten Taşğın, Bu amaç doğrultusunda üniversitemiz bünyesinde kurduğumuz 2. Lig Bayan Basketbol Takımımız bu sene Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Lig Bayanlar Basketbol B Grubunda mücadele etmektedir. İlk iki maçını deplasmanında As İstanbul ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ile oynadı. Evinde ilk maçını bu hafta ilimizde oynayacak olan üniversitemiz basketbol takımına destek olmak amacıyla tüm sporseverlerimizi oynanacak karşılaşmaya davet ediyoruz dedi.
     Taşğın, bu maçı kazanarak tüm Nevşehirlilere galibiyet hediye etmek istediklerini sözlerine ekledi.
     Nevşehir Üniversitesi-Harran Spor karşılaşması, 11 Kasım Pazar günü saat 18.00de Damat İbrahimpaşa Spor Salonunda oynanacak.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber NEÜ Bayan Basketbol Takımı galibiyet peşinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER