Nevşehirde Adım Adım Anadolu toplantısı yapılacak

Nevşehirde Adım Adım Anadolu toplantısı yapılacak


NEVŞEHİR (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Dünya Bankası ve TÜSİADın işbirliği ile, Adım Adım Anadolu toplantıları kapsamında, 16 Şubat 2013 tarihinde Nevşehirde Kadınlar için İş Fırsatları konulu bir toplantı düzenlenecek.
     Adım Adım Anadolu başlıklı toplantılar, sürdürülebilir kalkınma anlayışıyla, toplumsal cinsiyet eşitliğine yönelik olarak, kadınların eğitim ve çalışma yaşamı başta olmak üzere toplumsal hayata katılımıyla ilgili farkındalık çalışmalarına katkı sağlamayı amaçlandığı proje kapsamında Nevşehirde gerçekleştirilecek programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Aşkın Asan, TÜSİAD Kadın-Erkek Eşitliği Çalışma Grubu ve Dünya Bankasından yetkililer, toplantıya konuşmacı olarak katılacaklar.
     Toplantıda, kadınların girişimcilik alanlarındaki başarılı örnekler, kendilerine destek veren kurum temsilcilerinin de katılımıyla anlatılacak.
     Adım Adım Anadolu, Kadınlar İçin İş Fırsatları Nevşehir Buluşması konulu toplantı, 16 Şubat Cumartesi günü saat 13.30da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehirde Adım Adım Anadolu toplantısı yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER