Nevşehirde Öğretmenim Bu Senin İçin resim

Nevşehirde Öğretmenim Bu Senin İçin resim sergisi açıldı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirde özel bir kolejinin öğrencileri Öğretmenim Bu Senin İçin adlı resim sergisi açtı.
     Lara Koleji öğrencilerince 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kapadokya Forum Alışveriş Merkezinde açılan Öğretmenim Bu Senin İçin adlı resim sergisinde, öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden güzel eserler yer aldı.
     Sergide ayrıca öğrencilerin yazdığı şiirler ve kompozisyonlar da büyük ilgi gördü.
     Lara Koleji Ebru Kulübü öğrencileri de Öğretmenler Gününe özel Ebru çalışması yaptılar ve alışverişe gelen öğretmenlere hediye ettiler.
     Okul Müdürü Ulaş İnönü, serginin açılışında yaptığı konuşmada, öğretmenlik kadar kutsal bir başka meslek olmadığını belirterek, Öğretmenler için hazırlanmış bu sergide, öğrenciler duygularını çok güzel ifade etti. Sergide, öğretmen-öğrenci ilişkisini farklı bir bakış açısıyla bizlere aktaran öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle de bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum dedi.
     Resim öğretmeni Fatma Bedir ise, Bizim buradaki çalışmamızın tamamı okulumuz öğrencilerinin yapmış olduğu resimlerden oluşuyor. Öğrencilerimiz söz konusu öğretmenler olunca aldılar ellerine fırçaları ve kalemleri en güzel resimlerini yaptılar. Bizlere de bu eserleri sergilemek kaldı diye konuştu.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehirde Öğretmenim Bu Senin İçin resim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER