Nevşehirde öğrenciler yararına kermes açıldı

Nevşehirde öğrenciler yararına kermes açıldı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Sağlık Elemanları Derneği (NEVSADER) tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.
     Bekir Efendi Camii karşısında açılan kermes, Nevşehirde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım amaçlı olarak Kınalı Eller Derneği ve NEVSADER tarafından yürütülüyor.
     Nevşehire hayır hizmetlerinin örneğini sunulduğunu belirten NEVSADER Genel Sekreteri Naci Uçman, kermeslerinin yaz kış döneminde devam ettiğini, Nevşehirde okuyan öğrencilere burs, yurt gibi hizmetler sunabilmek için hayır faaliyetleri yaptıklarını söyledi.
     Uçman, Öğrenciye yardım en önemli hizmetlerden biridir. Bu amaçla eğitim derneğimizde bayanların yapmış olduğu Kınalı Eller Derneği ve Nevşehir Sağlık Elemanları Derneği ile bu faaliyetleri yürütmeye devam edeceğiz. Öğrencilere burs, yardım, iaşe ve diğer yardımları ulaştırmaya çalışıyoruz. Böylece şehrimizde okuyan üniversite öğrencilerimize sahip çıkmak için gayret gösteriyoruz. Katılımcılara teşekkür ediyoruz,inşallah hayırlara vesile olur diyoruz dedi.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehirde öğrenciler yararına kermes açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER