Nevşehirde öğrenciler yeni yıl dileklerini Dilek

Nevşehirde öğrenciler yeni yıl dileklerini Dilek Ağacına astılar


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirde özel bir okulun öğrencileri yılbaşı için okul yönetimi tarafından yaptırılan dilek ağacına dileklerini astılar.
     Nevşehirde faaliyet gösteren Özel Kardelen Koleji yönetimi, öğrencilerine sürpriz yaparak okulda bir köşede oluşturdukları dilek köşesinde öğrenciler, yeni yıldan beklentilerini, isteklerini ve taleplerini yazdıkları zarfları dilek köşesinde bulunan dilek ağacına astılar.
     Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Kolejin Genel Müdürü Ali Kaplan, okul idaresi olarak yeni yıl dolayısıyla bir dilek ağacı yaptırarak öğrencilerin yeni yıldan beklentilerini, isteklerini, okul yönetiminden beklentileri öğrenip ellerinden geldiğince dilekleri yerine getirmeye çalışacaklarını söyledi.
     Öğrencilerle sürekli diyalog halinde olduklarını, buna benzer özel günlerde öğrencilerin kendilerini daha özel hissetmeleri için sosyal faaliyetler yaptıklarını dilek ağacı projesinin de bunlardan biri olduğunu kaydeden Kaplan, 2013 yılının tüm dünyanın barış ve huzur içerisinde geçirmesini diliyorum. Okul olarak okulumuzda bir dilek ağacı yaptırdık. Öğrencilerimiz bugün 2012 yılının son gününde oluşturduğumuz dilek ağacımıza 2013 yılında beklentilerini, okulumuz idaresine söylemedikleri isteklerini bu ağaca gönül rahatlığı ile asabilirler. Bizler öğrencilerimizin dilemiş oldukları isteklerini elimizden geldiği kadarıyla yapmaya çalışacağız dedi.
     Ayrıca yılbaşının gelmesi ile önemli derecede çam ağacı kesildiğini çocuklara çevre bilincini aşılamak açsından tamamen atık maddelerden yaptırılan bir dilek ağacı meydana getirdiklerini ifade eden Kaplan, sosyal faaliyetler yapılırken öğrencilerin eğlenirken bir şeyler de öğrenmesi istediklerini dilek ağacının da bunlardan biri olduğunu kaydetti.
     7. sınıf öğrencisi Metin Can Akdeniz, dilek ağacına astığı zarfta 2013 yılında tüm dünyanın barış içerisinde geçirmesini dilediğini ayrıca 2013 yılında Mekkeye gitmek istediğini söyledi.
     1. ve 2.ci sınıfa giden minik öğrencilerin kimi ünlü olmak, uçmak isterken kimi de oyuncak bebek isteklerinin olduğu zarfları dilek ağacına astılar.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehirde öğrenciler yeni yıl dileklerini Dilek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER