Nevşehirde Polise Öfke Kontrolü eğitimi

Nevşehirde Polise Öfke Kontrolü eğitimi


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirde polise Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü eğitimleri verilmeye başlandı.
     Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından emniyet amirlerine yönelik İnsan Kaynakları Yönetimi ve İş Yaşamında Profesyonellik, polis memurlarına ise Stres Yönetimi ve Öfke kontrolü eğitimleri başlandı.
     Proje kapsamında Nevşehir Emniyet Müdürlüğünde 86 amir ile 66 polis memuru, 12 gün boyunca uygulamalı eğitimden geçecek.
     Emniyet Müdür Yardımcısı Seyit Ali Atik, Ahiler Kalkınma Ajansının destek verdiği proje kapsamında, amirler ve polis memurlarının iki ayrı eğitim programına alınacağını söyledi.
     Projelerinin 21 bin lira toplam maliyeti bulunduğunu ve İstanbuldan gelen alanında uzman 3 öğretim üyesi tarafından verileceğini belirten Atik, Nevşehir genelinde 86 amir konumunda emniyet görevlisi bulunuyor. Bu arkadaşlarımıza İnsan Kaynakları Yönetimi ve İş Yaşamında Profesyonelleşme ana başlıkları altında 12 gün boyunca 12 farklı konuda eğitim verilecek. 66 polis memuru arkadaşa ise vatandaşlarla birebir ilişki içerisinde bulunmaları ve stresli bir ortamda çalışmaları nedeniyle Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü konusunda similasyon, birebir diyaloglar, örnek çalışmalar eşliğinde uygulamalı bir eğitim verilecek dedi.
     Eğitim programını organize eden firmanın eğitim müdürü Esra Tümayman da, baskı ve stres altında hizmet vermeye çalışan polis memurlarına stresten korunma, rahat bir ortamda çalışma teknikleri eğitimi vereceklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehirde Polise Öfke Kontrolü eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER