Nevşehire modern taksi durakları

Nevşehire modern taksi durakları


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Belediyesi Meclisi tarafından bir süre önce görüşülerek kabul edilen yeni taksi durakları ve ticari taksi toplu taşıma yönetmeliği çerçevesinde kent merkezinde 7 ayrı noktaya modern taksi duraklarının yapımına başlanıldı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, bu kapsamda ilk taksi durağının Gülşehir yolu üzerindeki Mustafa Parmaksız Caddesi bitimindeki Forum Kapadokya Alışveriş Merkezinin yanında hizmet vermeye başladı.
     Nevşehir Belediyesi sınırları içinde yolcu taşıma izni verilen T plakalı ticari taksiler ile halen faaliyette bulunan taksi durakları ve yeni açılacak olan taksi duraklarının çalışmalarını belli bir düzen içerisinde yapmasının sağlanmasına yönelik olarak hazırlanan Taksi Durakları ve Ticari Taksi Toplu Taşıma Yönetmenliği esaslarına uygun çalışmaların hızla devam ettiği belirtilen açıklamada, Mustafa Parmaksız Caddesi, Borsa Kavşağı, Ürgüp Caddesi, Atatürk Bulvarı, Damat İbrahimpaşa Bulvarı, Dr. İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi ve Necdet Ersan Parkı yanında modern bir yapı içerisinde oluşturulan taksi duraklarının hizmete açılmaya başlandığı kaydedildi.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehire modern taksi durakları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER