Nevşehir Belediye Başkanı Ünvere ziyaretler

Nevşehir Belediye Başkanı Ünvere ziyaretler -Kentte faaliyet gösteren bazı dernek yöneticileri ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile Eğitimcisi Yiğit, Başkan Ünveri ziyaret etti


NEVŞEHİR (A.A) - Kentte faaliyet gösteren bazı dernek yöneticileri ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile Eğitimcisi Şengül Yiğit, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünveri ziyaret etti.
     Nevşehirde faaliyette Semerkant-Buhara Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Feralan başkanlığında Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği yöneticileri, Başkan Ünvere nezaket ziyaretinde bulundular.
     Ziyarette dernek yöneticileri, Ünvere gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin olarak bilgiler aktardılar.
     Toplum kalkınmasının önemli unsurları arasında yer alan sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını takip etmeye çalıştığını dile getiren Ünver, yoğun çalışma temposuna karşın yapılan çalışmalara belediye olarak da katkı sağlamayı önemsediklerini ifade etti.
     Nevşehir Eczane Teknisyenleri Derneği yöneticileri Mustafa Altuncuoğlu ve sekreter Nurcan Hezenci ziyarette, il genelinde görev yapan eczane teknisyenlerine yönelik olarak yapılan çalışmalara ilişkin olarak Ünvere bilgiler verdiler.
     Ünver de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehirde görev yapan tüm sivil toplum örgütleri ile sıkı bir diyalog içerisinde bulunduklarını, karşılaşılan sorunların çözümü konusunda bugüne kadar belediye olarak üzerlerine düşeni yerine getirdiklerini ve bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla çalışmalar yapacaklarını belirtti.
    
     -Aile eğitimcisi Yiğitin ziyareti
    
     Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile Eğitimcisi ve eğitimci yetiştiricisi Şengül Yiğit de, Şebnem Aile Derneği yöneticileri ile birlikte Başkan Ünveri makamında ziyaret ettiler.
     Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ülke genelinde görevlendirilen 120 aile eğitimcisinden biri olan Yiğit, ailelere yönelik olarak gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili çeşitli bilgiler aktardı.
     Şebnem Aile Derneği yöneticileri Neziha Şahin, Ayşegül Uz ve dernek danışmanı İbrahim Palancının da katıldığı ziyarette konuşan Ünver de, toplumun temel yapı taşı olan ailelerin, kent ölçeğinde nasıl önemli bir konumda bulunduğunu ortaya koymak adına belediye olarak bir dizi çalışmalar içerisinde olduklarını söyledi.
     Bu yıl Mayıs ayında evliliklerinin 50. yılını ve daha üzerindeki insanların hayatına ilişkin çalışmalar yaptıklarını anımsatan Ünver, ailenin neden önemli olduğunu genç kuşaklara aktarabilmek amacıyla düzenlenen bir programda da aile bireylerine madalya ve çeşitli hediyeler takdim ettiklerini söyledi.
     Ünver, ailelerin toplumda taşıdığı önemin ortaya konulduğu bu çalışmalara önümüzdeki yıllarda da devam edeceklerini belirtti.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın da aile yapısının korunması ve daha sağlıklı yapıya kavuşturulmasına büyük bir önem verdiğini vurgulayan Yiğit, bu kapsamda saha çalışmalarına ağırlık verdiklerini ve aileleri ziyaret ederek, yaşanılan meseleler ve çözüm çarelerine ilişkin görüşmelerde bulunduklarını kaydetti.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehir Belediye Başkanı Ünvere ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER