Nevşehir Belediyesi 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması

Nevşehir Belediyesi 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması -Ödül töreni 20 Aralık Perşembe günü düzenlenecek


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Nevşehir Belediyesi Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri, 20 Aralık Perşembe günü düzenlenecek törenle verilecek.
     Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) Başkanı Mustafa Karakaya, TFSF adına Serdar Akyay ve fotoğraf sanatçıları Ahmet Özyurt, Sami Türkay ,Tekin Ertuğ ve Yücel Demir-den oluşan seçici kurulun değerlendirmesi ile Nevşehir Belediyesi 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışmasına Edirneden katılan Emel Sezer altın ve gümüş madalyanın sahibi olurken, bronz madalya İstanbuldan İhsan İlzenin eserine layık görülmüştü.
     İstanbuldan Mehmet Uslu, İzmirden Kadir İrkin, Ankaradan Muhsin Atağ, Denizliden Mehmet Çakır, Konyadan Mehmet Uluyurt ve Kayseriden Alp Meralın eserlerinin de mansiyona layık görüldüğü yarışma sonunda seçici kurul ayrıca sergilemesi yapılacak 40 fotoğrafı da belirlemişti.
     Yarışmada dereceye giren amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarına ödülleri, 20 Aralık Perşembe günü saat 16.30da, Kapadokya Forum Alışveriş Merkezinde düzenlenecek törenle verilecek.
     Ayrıca, yarışmada dereceye giren eserlerin yanı sıra seçici kurul tarafından sergilemeye layık görülen 40 eser de fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak.
     Aynı sergi 27 Aralık Perşembe günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde de açılacak.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehir Belediyesi 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER