Nevşehir Milletvekili Gizligiderden AAya ziyaret

Nevşehir Milletvekili Gizligiderden AAya ziyaret


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Anadolu Ajansı (AA) Nevşehir Büro Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Basın kuruluşlarını ziyaret kapsamında AA Nevşehir Büro Müdürlüğünü ziyaret eden Gizligideri, burada AA Büro Sorumlusu Yücel Velioğlu ile muhabir Murat Asil karşıladı.
     Gizligider, ziyarette yaptığı konuşmada, Nevşehirde güzel bir hava yakaladıklarını, her kurumla sıcak ilişkiler içerisinde çalıştıklarını ifade ederek, bu uyumlu havanın devam etmesini arzuladıklarını söyledi.
     Göreve geldikleri günden itibaren Nevşehirin çıkarları için çalıştıklarını vurgulayan Gizligider, kendilerini toplumdan soyutlamadan her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmaya gayret ettiklerini, onların sorunlarını yakından takip ederek Nevşehirlilerin problemlerini çözmek için Ankarada önemli çalışmalar yaptıklarını kaydetti.
     Nevşehirin temel problemlerini bildiklerini ve bu sorunların çözümü için gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade eden Gizligider, şöyle devam etti:
     Biz seçildiğimiz günden itibaren halkımızın içindeyiz. Nevşehir genelini 2 kez gezdik. Hatta üçüncü turlara başlayacağız. Biz bu gezilerimizde insanların problemleri neler onlara yakından şahit oluyoruz. Oradan aldığımız raporlarla Ankarada problemlerin çözümüne yönelik girişimlerde bulunuyoruz. Örneğin patates çiftçilerimizin problemlerini yakından takip ettik ve Türkiye genelinde olumsuz hava koşullarından zarar gören ürünlerin zararının karşılanması için çıkarılan yasaya patates üreticilerini de eklettirdik. Yine Nevşehirin belirli bölgelerinde yaşanın sit alanından kaynaklanan sıkıntılar içinde çalışma yaptık ve buradan kaynaklanan konut sıkıntısını da çözmek için yeni sit uygulamasını kabul ettirdik. Bizim parti olarak felsefemiz halkımızdan aldığımızı tekrar halkımıza hizmet olarak götürmektir. Bunu da 3 dönemdir başarıyla yaptığımıza inanıyoruz. Bunun yansımalarını da Nevşehirde kamu yatırımları olarak görüyoruz.
     Velioğlu da, Anadolu Ajansının Nevşehir, Türkiye ve dünyadaki yapılanması ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehir Milletvekili Gizligiderden AAya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER