Nevşehir Milletvekilleri ve Başkan Ünverden

Nevşehir Milletvekilleri ve Başkan Ünverden Rektör Kılıça hayırlı olsun ziyareti


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıçı ziyaret etti.
     Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından yeniden NEÜ Rektörlüğüne atanan Rektör Kılıçı ziyaret eden Feralan, Göktürk, Gizligider ve Ünver, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
     Ziyarette konuşan milletvekilleri, NEÜnün büyüyüp gelişmesinde üzerlerine düşen her türlü görevi yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirterek, NEÜnün 2007 yılında kurulan diğer üniversiteler arasında hızlı bir yapılaşma içerisinde olmasının gurur verici olduğunu ifade ettiler.
     Milletvekilleri ayrıca her yıl açılan yeni bölümlere bağlı olarak artan öğrenci sayısıyla birlikte gerek ekonomik açıdan, gerekse sosyal ve kültürel açıdan Nevşehire büyük bir hareketlilik kazandırıldığını, bunda büyük emeği olan Kılıça teşekkür ederek başarılarının devamını dilediler.
     Kılıç da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehirin ve NEÜnün büyüyüp gelişmesinde göstermiş oldukları ilgi ve katkılardan dolayı Feralan, Göktürk, Gizligider ve Ünvere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehir Milletvekilleri ve Başkan Ünverden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER