Niğde protokolünün bayram ziyaretleri

Niğde protokolünün bayram ziyaretleri


NİĞDE (A.A) - Vali Alim Barut ve protokol üyeleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla bazı kurum ve kuruluşları ziyaret etti.
     Barut ve beraberindekiler, ilk olarak Ceza İnfaz Kurumu Niğde Açık Cezaevinde kalan tutuklu ve hükümlülerle bayramlaştı.
     Cezaevi bahçesindeki bayramlaşmada konuşan Barut, insanın her istediğini istediği şekilde yapmak ve istediği yerde olmak gibi lüksü bulunmadığına dikkati çekerek, Kimimiz gurbete düşüyor, kimimiz böyle bir durumla karşı karşıya kalıyoruz. Bu bizi hiçbir zaman ümitsizliğe sevk etmesin. Çünkü biz millet olarak büyük bir aileyiz. Bu ailenin fertleriyiz. Sizler bizim ailemizin birer fertlerisiniz dedi.
     Cezaevi ziyaretinin ardından Polis Evine geçerek emniyet personeli ile bayramlaşan Barut, daha sonra Garnizon Komutanlığında görev yapan askerlerin bayramını kutladı.
     Barut, buradaki konuşmasında, Gurbette bulunmanın hüznü olabilir. Ama bu aziz milletin çatısı altında, aziz devletin himayesindeyiz. Dolayısıyla gurbeti de diğer hüzünleri de unutturacak bir tesellimiz var. Bu duygularla tekrar bayramınızı kutluyor, hayırlısıyla gurbet günlerinizin bitip mutlu bir hayat süreceğiniz dönemlerin yakın olmasını diliyorum diye konuştu.
     Sevgi Evlerinde kalan çocuklara harçlık vererek onların bayramını kutlayan Veli Barut, Öğretmen Evi bahçesinde vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle de bayramlaştı.
     Vali Baruta AK Parti Niğde milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, CHP Milletvekili Doğan Şafak, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ufuk Nayır, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Müftüsü Hasan Çınar, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, bazı daire müdürleri ve protokol üyeleri de eşlik etti.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Niğde protokolünün bayram ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER