Niğdeli şairler, şiir şöleninde buluşacak

Niğdeli şairler, şiir şöleninde buluşacak


NİĞDE (A.A) - Niğde Yazarlar ve Sanatçılar Birliği (Yazsanbir) Ankara Atatürk Kültür Merkezinde (AKM) şiir şöleni düzenleyecek.
     YAZSANBİR Başkanı Hayrullah Eraslan yaptığı açıklamada, bu yıl AKMde ikincisi düzenlenecek Niğde Tanıtım Günleri kapsamında, Niğdeli şairlerin şiir dinletisi sunacaklarını belirtti.
     2 Kasım Cuma günü 14.00de AKMde gerçekleştirilecek şölene Abdurrahman Adıyan, Abdullah Satoğlu, Ali Akbaş, Bahadır Çelikbaş, Erdal Noyan, Erdal Sarı, Fikret Dikmen, Hafize Şahiner, Hasan Ariz, Hatice Yağmur, Hüseyin Kirişçi, Hüseyin Toşova, İbrahim Eryiğit, İsmail Özmel, Kibar Ayaydın, Mehmet Aycı, Mehmet Baş, Murat Soyak, Recep Garip, Osman Aytekin, Osman Baş, Sabri Özdağ, Serdar Şahin gibi şairlerin katılacağını belirten Eraslan, Türkiyenin önde gelen şairlerini de misafir edeceklerini vurguladı.
     Geçen yılda Ankarada şiir şöleni düzenledikleri hatırlatan Eraslan, Bu yılda YAZSANBİR olarak Niğdenin şairleri ve Türkiyenin önde gelen şairlerininde bulunacağı şiir dinletisini gerçekleştireceğiz. Bütün şiir dostları davetlidir dedi.
    
     Muhabir: Betül Abbak / Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Niğdeli şairler, şiir şöleninde buluşacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER