Nijerden gelen iş heyeti Nazillide ziyaretlerde

Nijerden gelen iş heyeti Nazillide ziyaretlerde bulundu


AYDIN (A.A) - Nazilli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneğinin (NASİAD) davetlisi olarak Nijerden gelen iş adamları ilçede ziyaret ve incelemelerde bulundu.
     Nijerli 11 işadamı, ilk olarak Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcıkı makamında ziyaret etti.
     Ziyaretin ardından işadamlarına Nazilliyi tanıtan CD, incir, kestane şekeri ve Nazilli Belediyespor forması hediye eden Alıcık, Nazilli hakkında bilgi verdi.
     Konuk heyet, Haluk Alıcıka Nijerde bulunan bir şehir ile Nazilli arasında kardeş şehir protokolünün yapılmasını teklif etti.
     Nijerlilerin kardeş şehir teklifine sıcak baktığını belirten Alıcık bu konunun değerlendirileceğini ifade etti.
     NASİAD Başkanı Necmi Erkan, Nijerli işadamlarını bölge ve Nazilliyi tanıtmak amacıyla davet ettiklerini belirterek, Misafirimiz olan Nijerli işadamlarıyla İstanbulda oluşturulan ticaret köprüsünde Türkiye çapında yaklaşık 1 milyon dolarlık anlaşmalar yumağı oluşturduk. Onların bizden talepleri daha çok inşaat sektörü ve mobilya sektörü üzerinde oldu. Nazillide kaldıkları süre içerisinde onlara bölgemizin güzelliklerini görmelerini sağlamak için değişik yerleri gezdirdik. Yaptığımız ve yapacağımız anlaşmalarla da Nazillimiz için güzel adımlar atmış olacağız dedi.
    
     Muhabir: Bahattin Albayrak /Suat Deniz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Nijerden gelen iş heyeti Nazillide ziyaretlerde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER