Niksar Anadolu İmam Hatip Lisesine yeni

Niksar Anadolu İmam Hatip Lisesine yeni bina -Binanın yapılması için çalışma başlatıldı


TOKAT (A.A) - Niksar Anadolu İmam Hatip Lisesine yeni bina yapılması için çalışma başlatıldı.
     Tokat Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve Niksar Milli Eğitim Müdürü Recep Şaban Yavuz, teknik ekiple Anadolu İmam Hatip Lisesinde incelemelerde bulundu.
     Yazıcı, lisenin mevcut binasının yerine yapılması planlanan binayla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yazıcı, Nihai hedefimiz kalıcı çözüm bulmak dedi.
     Öğrenci kapasitesinin arttığını belirten Yazıcı, Ek binamızı şu anda kullanamıyoruz. Herhangi bir ivedilik arz etmemekle birlikte güçlendirilmesi ekonomik olarak uygun bulunmamış bir ek dersliğimiz var. Güçlendirmeye gerek yok denen bir yapı var. O zaman burayı sağlıklı kullanamayız demektir. 12 dersliğimiz boşa çıkıyor. Onun yerine demek ki yeni kapasiteli bir tasarım yapmamız gerekiyor. Teknik arkadaşlarımız, yeni uygulamada neler yapılabilir onu inceliyorlar. En kısa zamanda inşallah buraya bir çözüm bulmak istiyoruz diye konuştu.
     Yazıcı, yeni binanın yapımı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen çalışmaların devam edeceğini kaydetti.
     Niksar İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Celal Şahin ise ilçeye yakışan bir okul yapılması için dernek olarak girişimlerde bulunduklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Recep Bilek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Niksar Anadolu İmam Hatip Lisesine yeni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER