Niksar Belediye Başkanı Yadigar:

Niksar Belediye Başkanı Yadigar: -Küçük menfaatlerle nüfusunu başka yere götürmek Niksara zarar verir


TOKAT (A.A) - Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, Küçük menfaatlerle nüfusunu başka yere götürmek Niksara zarar verir dedi.
     Yadigar, düzenlediği basın toplantısında, belediyelerin İller Bankası payının 31 Aralık tarihinde belirlenmesi ve belde belediyelerinin nüfusa bağlı olarak kapanması veya devam etmesinin bu tarihe bağlı olarak belirlenmesinden dolayı nüfus hareketliliğinin yaşandığını söyledi.
     Bölgedeki belediyelerin nüfus taşıma çalışmaları yaptığını belirten Yadigar, Kasım ve Aralık aylarındaki bu nüfus hareketliliğinden dolayı biz Niksar olarak, Niksar halkı olarak, Niksar Belediyesinin İller Bankası payı olarak zarara uğramaktayız. Bölgemizde sadece Niksara bağlı beldeler değil, bölgemizdeki bütün beldeler, Niksarın çevresindeki bütün beldeler, belde belediyeleri ve ilçe belediyeleri dahil kendi beldelerine nüfus taşıma hareketine gidiyorlar. Küçük menfaatlerle nüfusunu başka yere götürmek Niksara zarar verir diye konuştu.
     Niksardan nüfusun kaçmasını engellemek için çalışma başlattıklarını ifade Yadigar, Halkımızın, özellikle verdiğimiz hizmetin kalitesini artırmak, Niksardaki problemlerin kısa zamanda çözümünü sağlamak, Niksarda yapacağımız projelerin kısa zamanda gerçeklemesini sağlamak amacıyla nüfusumuza sahip çıkmasını istiyorum dedi.
    
     Muhabir: Recep Bilek / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Niksar Belediye Başkanı Yadigar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER