Nuriye beldesinin kadınları ev ürünlerini satışa

Nuriye beldesinin kadınları ev ürünlerini satışa sundu


MANİSA (A.A) - Saruhanlı ilçesine bağlı Nuriye beldesinde 2 yıl önce kurulan Kadınların Bugün ve Geleceğine Destek Derneği, üye kadınların evlerinde yaptıkları gıda ürünlerini açtığı sergiyle satışa sundu.
     Saruhanlı Hükümet Caddesindeki sergi alanında stant açan dernek, üye kadınların evlerinde yaptıkları gıda ürünlerini vatandaşların beğenisine sundu.
     Dernek yöneticileri ve üye kadınların sergi alanında açtıkları börekleri de taze taze satışa sunduğu stant, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
     Dernek başkanı Senem Turgut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 60 bin nüfuslu ilçede ilk ve tek kadın derneği olmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi.
     Derneğin tüzel kişiliğini devam ettirebilmek için gündelik yaşamda unutulmaya yüz tutmuş ürünleri imal ederek satış yapmaya başladıklarını belirten Turgut, Ev ekmeği, ev makarnası, salça, tarhana, mantı, ramazan yufkası, kuskus, pekmez, zeytin, zeytinyağı ve buna benzer ürünleri hazırlayıp satışa sunduk. Bunların tamamı el yapımı ve organik olma özelliği taşıyor. İnsanların ilgisi büyük, satışlarımız gayet güzel. İnşallah daha da güzel olur dedi.
    
     Muhabir: Muammer Kökçüoğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Nuriye beldesinin kadınları ev ürünlerini satışa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER