ODTÜ Akademik Gelişim Programı

ODTÜ Akademik Gelişim Programı -Programa katılanlara sertifikaları verildi


ANKARA (A.A) - Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından düzenlenen, Akademik Gelişim Programına (AGEP) katılanlara sertifikaları törenle verildi.
     ODTÜ tarafından 2008 yılı ve sonrası üniversitede göreve başlayan akademik personele yönelik Akademik Gelişim Programının ilki, 6 aylık eğitim dönemi sonrası katılımcılara sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.
     Eymir Gölünde bir restoranda düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Ahmet Acar, ODTÜ yöneticileri ve eğitim programındaki akademisyenler katıldı. Eğitim programını tamamlayan akademisyenlerin sunumu sonrasında Acar, katılımcılara belgelerini takdim etti.
     AGEP çerçevesinde ilk etap eğitiminin 52 akademisyenin katılımıyla tamamlandığı, programın 2. etabının ise 29 akademisyenin katılımıyla halen devam ettiği bildirildi.
     Ahmet Acar, tören sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, AGEPin ODTÜde 2008 sonrası göreve başlayan akademik personel için yapılan eğitim ve aynı zamanda bir oryantasyon programı olduğunu dile getirdi.
     Programı tamamlayan öğretim üyelerine destek sağladıklarını ifade eden Acar, Araştırmaları için başlangıç parası veriyoruz ki 30 bin liraya kadar bir destek şu anda. Ayrıca yurt dışında bir araştırma projesi işbirliği kurmaları için de seyahat desteği veriyoruz. Sonucunda hem öğretim üyelerimizin hem de üniversitemizin kazanacağı bir uygulama dedi.
     (ENE-MUR)
<< Önceki Haber ODTÜ Akademik Gelişim Programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER