Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Durmuş:

Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Durmuş: Kulaktan dolma bilgilerle, siyasi değerlendirmeler yapılması doğru değildir. Bu şekilde yapılan açıklamalar, kente ve vatandaşlara hizmet etmez


ESKİŞEHİR (A.A) - Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Orhan Durmuş, kulaktan dolma bilgilerle, siyasi değerlendirmelerin yapılmasının doğru olmadığını savunarak, bu şekilde yapılan açıklamalarla kente ve vatandaşlara hizmet edilemeyeceğini bildirdi.
     Durmuş, Odunpazarı Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri adına yaptığı yazılı açıklamada, Tepebaşı Meclis Üyelerinin Odunpazarı Belediyesinin mali durumu hakkında basın açıklaması yaptıklarını hatırlattı.
     Yapılan bu açıklamada yanlış bilgiler verildiğini öne süren Durmuş, şunları kaydetti:
     Belediyenin ödeme süresi geçmiş aylık ve ücret borcu bulunmamaktadır. En son yıla ilişkin toplam personel giderlerinin, gerçekleşen en son yıl bütçe gelirlerinin belediyelerde yüzde 30unu geçmemesi bakımından yapılan değerlendirmede, 2011 Yılı Belediye Bütçe Gelirleri, 103 milyon 364 bin 923,65 lira. 2011 yılı toplam personel gideri 12 milyon 49 bin 563,13 lira. Hesaplanan oransal değer yüzde 11.66dır.
     Odunpazarı Belediyemizin, her alanda yaptığı öncü ve nitelikli hizmetlerin takip ediliyor olması bizleri ve çalışma arkadaşlarımızı daha fazla motive ediyor. Bu sayede vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler sunulması konusunda bize ivme kazandırarak daha fazla gayret ediyoruz. Kurumların hizmet noktasında birbirleriyle yarışmaları, hemşehrilerine kaliteli hizmet ulaştırmaları, onların beklentilere uygun projeler üretmeleri açısından elbette önemlidir. Ancak bunu yaparken, kulaktan dolma bilgilerle, siyasi değerlendirmeler yapılması doğru değildir. Bu şekilde yapılan açıklamalar, kente ve vatandaşlara hizmet etmez.
    
     -Seçildiğimiz günden bu yana kısır siyasi çekişmelerden uzak kalmaya özen gösteriyoruz-
    
     Odunpazarı Belediyesinin ve meclis üyelerinin açık, şeffaf bir yönetim anlayışına sahip olduğunu dile getiren Durmuş, şöyle devam etti:
     Bizden talep edilen bilgileri, muhataplarımızla paylaşmaktan memnuniyet duyarız. Bu konuda hiçbir endişemiz olmadığı gibi aksine, belediyemizin başarılarının herkes tarafından bilinmesi bizi mutlu eder ve olumlu örnek oluşturur. Bizler AK Parti grubu olarak, şehrimizin yönetiminde söz sahibi olan siyasi aktörlerin, vatandaşlarımıza hizmet konusunda, birlikte hareket etmesi gerektiğini, siyasi nezakete uygun düşmeyen davranışlardan kaçınılması gerektiğini söylüyoruz ve buna uygun davranmaya gayret ediyoruz. Seçildiğimiz günden bu yana da kısır siyasi çekişmelerden uzak kalmaya özen gösteriyoruz. Bu düşüncelerle, siyasi aktörlerin daha sorumlu davranmalarını temenni ediyoruz.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Durmuş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER