Of Halk Eğitim Merkezi yıl sonu

Of Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açıldı


TRABZON (A.A) - Of Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce 2012-2013 eğitim-öğretim yılında merkez, belde ve köylerde düzenlenen mesleki, sosyal ve kültürel kursların yıl sonu sergisi açıldı.
     Of Sahil Gün Batımı Tesislerindeki serginin açılışına, Belediye Başkanı Murat Saral, Of Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Gülçin Kasapoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Çağlayan, Trabzon Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Öngöz, Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Ayvaz, Maçka Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa İnal, daire amirleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
     Belediye Başkanı Saral, yaptığı konuşmada, kursiyerlere ürettikleri el emeği göz nuru ürünlerini sergileyebilecekleri, satış yapıp gelir elde edebilecekleri bir yer yapacaklarını söyledi.
     Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Dunay ise Of ilçesinin gelişim ve değişimine katkıda bulunarak kültürel birikimleri nesilden nesille aktarmak için çalışmalar yaptıklarını belirterek, "2012-2013 eğitim-öğretim yılında genel kurslarda 94, mesleki ve teknik kurslarda 58, okuma yazma kurslarında 20 olmak üzere toplam 172 kursta 3 bin 30 kursiyere eğitim verdik. Okuma-yazmadan güzel konuşmaya, el sanatlarından bilgisayara, halk oyunlarından meslek edindirmeye kadar birçok alanda işin ehli olan usta öğreticilerle beklentilerinizi karşılamaya çalıştık" diye konuştu.
     Törende, kurslarda başarılı olan kursiyerlere belgeleri de verildi.
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Of Halk Eğitim Merkezi yıl sonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER