Öğrencilerden valiye davullu zurnalı karşılama

Öğrencilerden valiye davullu zurnalı karşılama -Edirnede ilköğretim okulu öğrencilerinin oluşturduğu ritim grubu, karne dağıtımı için okullarına gelen Vali Durueri davul zurna eşliğinde göbek atarak karşıladı (Fotoğraflı


EDİRNE (A.A) - Edirnede ilköğretim Okulu öğrencilerinin oluşturduğu ritim grubu, karne dağıtımı için okullarına gelen Vali Hasan Durueri davul zurna eşliğinde göbek atarak karşıladı.
     Edirne Mustafa Necati İlköğretim Okulu öğrencileri düzenlenen törenle karnelerini aldı.
     Karne töreni için okula gelen Edirne Valisi Durueri okul öğrencilerinin oluşturduğu Suyun Ötesi Ritim Grubu, davul zurna eşliğinde göbek atarak karşıladı. Büyük bir dikkatle öğrencilerin oyununu izleyen Duruer, gösteri sonrası öğrencileri tebrik etti.
     Vali Duruer, burada yaptığı konuşmada, Edirnenin eğitimde çok iyi bir seviyede olduğunu, bu seviyeyi daha da yükseklere çıkartmak istediklerini anlattı.
     Edirnede eğitim ve öğretimde farkındalık meydana getirmek istediklerini aktaran Vali Duruer, Hedefimiz eğitimin içini doldurarak bir farkındalık oluşturmak. Kenti daha iyi bir seviyeye taşımak istiyoruz. Çocukların sadece eğitimde değil sporda, kültür ve sanatta da başarılı çalışmalar yapmasını istiyoruz. Bu çocuklar bizim çocuklarımız bunlar için ne yapsak azdır dedi.
     Karne alan çocukları tebrik eden Vali Duruer, velilerin sadece karne notuna bakarak çocukları değerlendirmemesini istedi.
     Daha sonra Vali Duruer, öğrencilere karnelerini dağıttı.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Öğrencilerden valiye davullu zurnalı karşılama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER