Öğrencilerin işletmelerde eğitim görmeleri için komisyon

Öğrencilerin işletmelerde eğitim görmeleri için komisyon toplantısı yapıldı


MARDİN (A.A) - Mesleki ve Teknik Lise öğrencilerin mesleki eğitim görecekleri işletmelerin belirlenmesi için komisyon toplantısı yapıldı.
     Kızıltepe Teknik ve Endüstri meslek Lisesi konferans salonundaki toplantı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İmran Tekin, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zeynettin Ayav, Oto Sanatkârları Oda Başkanı Aziz Doğru, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı İsa Tunç, İş-Kur Meslek Danışmanı Mehmet Sait Asan, Mesleki Teknik Lise müdürleri, bölüm şefleri ve mesleki alan öğretmenleri katılımıyla yapıldı.
     Öğrencilerin daha sağlıklı ve verimli eğitim görmelerini sağlamak amacıyla önemli kararların alındığını belirten Şube Müdürü İmran Tekin, toplantının verimli geçtiğini söyledi.
     Tekin "İlçe Milli Eğitim ve Okul Müdürlükleri olarak Oda başkanlarıyla iletişimdeki eksikliklerimiz vardı. İşletmeler ile öğrencilerimiz arasında birçok sorun yaşanıyordu. Toplantıda alınan kararlarla ve oda başkanlarımızla sürdüreceğimiz sıkı diyalogla, tüm sorunları bertaraf edeceğimize inanıyorum" dedi.
    
     Muhabir: Adnan Koçhan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Öğrencilerin işletmelerde eğitim görmeleri için komisyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER