Öğretmenler Günü Bayburtta kutlandı

Öğretmenler Günü Bayburtta kutlandı


BAYBURT (A.A) - 24 Kasım Öğretmenler Günü, Bayburtta düzenlenen törenle kutlandı.
     Şair Zihni Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen törene Vali Hasan İpek, AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Necmettin Tozlu, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Emniyet Müdür Vekili Ahmet Atcı ve öğretmenler katıldı.
     Vali İpek, burada yaptığı konuşmada, öğretmenlerin bir çok yerde, çok daha fedakar ve zor şartlarda hizmet verdiğini belirterek, Toplumun içinde yeni nesli yetiştirmek, öğretmenlerimizin görevidir dedi.
     Milli Eğitim Müdürü Doğan, öğretmenliğin, insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleği olduğunu vurgulayarak, Öğretmenlerimiz dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. Ülkemizin kalkınmayı gerçekleştirerek gelecekle ilgili hedeflerine ulaşmasında en önemli görev öğretmenlerimize düşmektedir diye konuştu.
     Öğretmen ve öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten çeşitli şiirleri seslendirmelerinin ardından, yeni atanan 18 öğretmen meslek yemini etti.
     Vali İpekin emekli olan Yılmaz Karadenize hizmet şeref belgesi verdiği tören, müzik dinletisiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Öğretmenler Günü Bayburtta kutlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER