Öğretmenler Gününe doğru

Öğretmenler Gününe doğru -Ekonomi Bakan Yardımcısı Sever, kutlama mesajı yayımladı


MERSİN (A.A) - Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, öğretmenlere hem bir öğrenci velisi olarak, hem de Ekonomi Bakan Yardımcısı olarak çalışmaları dolayısıyla minnettarlık duyduğunu bildirdi.
     Sever, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 24 Kasımın Cumhuriyetin kurucusu Atatürkün bizatihi kendisinin başöğretmen olarak öğretmenlik mesleğini onurlandırması açısından anlamlı olduğunu belirtti.
     Ömürlerini, çocukların ve gençlerin eğitimine, onları hayata hazırlamaya adayan öğretmenler için kutlanacak yılda sadece bir günün yetersiz kaldığını ifade eden Sever, şunları kaydetti:
     Öğretmenlik mesleğinin bir gönül işi olduğunu, öğretmenlerimizin geleceğin Türkiyesini inşa edecek yeni nesilleri yetiştirmek sorumluluğu içerisinde olduğunu yakından biliyor ve hem bir öğrenci velisi olarak, hem de Ekonomi Bakan Yardımcısı olarak çalışmaları dolayısıyla minnettarlık duyuyorum.
     Bu duygu ve düşünceler içerisinde, değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Öğretmenler Gününe doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER