Öğretmenlere 24 Kasım hediyesi

Öğretmenlere 24 Kasım hediyesi -GAP Eğitim Gönüllüleri Derneğince, 24 Kasım dolayısıyla öğretmenlere üzerinde Öğretmenimin alın terini biz silmek isteriz yazılı havlu dağıtıldı


ŞANLIURFA (A.A) - Merkezi Şanlıurfada bulunan GAP Eğitim Gönüllüleri Derneğince, 24 Kasım dolayısıyla, öğretmenlere üzerinde Öğretmenimin alın terini biz silmek isteriz yazılı havlu dağıtıldı.
     Dernek Başkanı Murat Süngü ve beraberindeki üyeler, Osman Gazi Anadolu Lisesini ziyaret ederek, buradaki öğretmenlerin gününü kutladı.
     Okulda görev yapan öğretmenlerle bir süre sohbet eden Süngü, 23 Kasım Cuma günü yapılacak etkinlikte tiyatro, tek kişilik gösteri ve konser düzenleneceğini hatırlatıp, davetiye verdi. Ayrıca öğretmenlere üzerinde Öğretmenimin alın terini biz silmek isteriz yazılı havlu dağıttı.
     Süngü, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, dernek olarak her yıl 24 Kasım Öğretmenler Gününü farklı etkinliklerle kutladıklarını söyledi.
     Bu yıl da önemli programlar hazırladıklarını aktaran Süngü, bu kapsamda hazırlattıkları 10 bin havluyu il genelindeki okullarda görev yapan 10 bin öğretmene ulaştırdıklarını kaydetti.
     Okul Müdürü Cevdet Aslan da GAP Eğitim Gönüllüleri Derneğine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Öğretmenlere 24 Kasım hediyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER