Oğuzeli Belediye Başkanı Öztekin:

Oğuzeli Belediye Başkanı Öztekin: -Oğuzeli daha önceki dönemlerde arzu edildiği kadar değerlendirilememiş ve hak ettiği hizmetleri görememiştir


GAZİANTEP (A.A) - Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Oğuzeli ilçesinin daha önceki dönemlerde arzu edildiği kadar değerlendirilemediğini ve hak ettiği hizmetleri göremediğini belirtti.
     Öztekin, Salman Ayşe Fatma Balat Kültür Sitesinde düzenlediği basın toplantısında, Oğuzeli Belediyesinin hizmetlerini anlattı. Oğuzeline Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve genel merkezin takdiriyle aday gösterildiğini ifade eden Öztekin, Şu ana kadar görevimden pişman değilim. Kente hizmet etmekten dolayı çok mutluyum. Oğuzeli, gerçekten çok güzel bir yer dedi.
     Yapılan hizmetleri sine vizyon eşliğinde anlatan Öztekin, şöyle konuştu:
     İnşaatı devam eden bin 500 kişilik camiyi inşallah Kadir Gecesi hizmete açacağız. Yeni belediye binasını 20 güne kadar hizmete açacağız. Araç filomuzu genişlettik. Hacı Hamza Türbesinde restorasyon çalışmaları yaptık. 10 mahallenin tamamını parke taşını döşedik. Çocuklarımız için oyun parkları yaptık. Oğuzeline ilk sosyal tesisi yaptık. Uzay Çatılı Pazar Yeri inşaatımız devam ediyor. Sacır Deresi problemi sadece Oğuzelinin değil tüm Gaziantepin problemidir. Sacır Deresinin pis suları tarımda sulamada kullanılıyor.
     Toplantı sonrası yapılan hizmetleri yerinde tanıtan Öztekin, basın mensuplarına bilgi verdi. Ardından Başkan Öztekin, gazetecilerle Çaybaşı Köyüne bağlı Akpınar Tesislerinde öğle yemeğinde bir araya geldi.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz/Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Oğuzeli Belediye Başkanı Öztekin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER