OKAdan 10. Kalkınma Planı toplantısı

OKAdan 10. Kalkınma Planı toplantısı


ÇORUM (A.A) - Kalkınma Bakanlığı tarafından yürütülen 10. Kalkınma Planı çalışmaları kapsamında, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansınca (OKA) vatandaşların düşüncelerinin alınması için anket başlatıldı.
     Anket çalışmalarının değerlendirildiği Çorum Ticaret ve Sanayi Odasındaki toplantıya, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahinin yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının üyeleri katıldı.
     OKA Uzmanlarından Meltem Yılmaz, burada yaptığı bilgilendirmede Türkiyenin hedef ve stratejilerini ortaya koyacak 10. Kalkınma Planı hazırlıklarına başlandığını belirtti.
     Ülke sorunları ve bu sorunlara karşı geliştirilecek çözüm önerilerinin kapsamlı şekilde yapılacak çalışmalarla tartışılacağını anlatan Yılmaz, kalkınma planı hazırlıklarının toplumun tüm kesimlerinden katılımla gerçekleştirileceğini kaydetti.
     Sosyal politika, tarım, altyapı gibi çeşitli başlıklar altında yapılan anketlerdeki maddeleri katılımcılarla paylaşan Yılmaz, katılımcılardan istek ve taleplerini ankete ekleyebileceklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayımcı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber OKAdan 10. Kalkınma Planı toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER