Okul başkanı seçilebilmek için çim saha

Okul başkanı seçilebilmek için çim saha vaat etti -Osmaniyenin Düziçi ilçesinde, okul başkanı seçilebilmek için okul arkadaşlarına çim saha sözü veren ilkokul öğrencisi, belediye başkanından yardım istedi


OSMANİYE (A.A) - Düziçinde okul başkanlığı seçiminde arkadaşlarına çim saha sözü vererek başkan seçilen öğrenci, Belediye Başkanı Ökkeş Namlıdan bu sözü yerine getirmek için yardım talebinde bulundu.
     Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, okul başkanlığı seçiminde okul arkadaşlarına çim saha sözü vererek başkan seçilen İstiklal İlkokulu 4-A sınıfı öğrencisi Huriye Keskini ziyaret etti.
     Okul başkanı Huriye Keskin, okul başkanı seçilmek için bazı vaatlerde bulunması gerektiğini ifade ederek, Büyüklerimiz halka seçimlerde hep bir şeyler yapacaklarını söylüyorlardı. Ben de okul arkadaşlarıma Beni başkan seçerseniz okulun bahçesinde futbol oynanan kısmına çim saha yaptıracağım dedim. Bunu tek başıma kendi gücümle, ailemin imkanlarıyla yaptırmam mümkün olmadığı için Düziçi Belediye Başkanımız Ökkeş Namlıdan beni kırmayacağını düşünerek yardım talebinde bulunmak için dedem Mustafa Keskin ile ziyaret edip, yardım talebinde bulundum. Belediye Başkanımız da bu amaçla okulumuzu ziyaret etti. Kendisine teşekkür ediyorum dedi.
     Düziçi Belediye Başkan Namlı da, okulun bahçesine çim saha yapılması için belediyenin ilgili mühendislerine inceleme yaptıracaklarını, daha sonra da imkanlar dahilinde bu konuda gayret göstereceklerini söyledi.
     Öncelikle öğrencilerin rahat ve huzur içinde eğitim-öğretim görmelerini istediklerini için çalıştıklarını belirten başkan Namlı şunları söyledi:
     Ben de öğretmen olduğum için, bir eğitimci olarak bu göreve geldiğimde ilk iş okulların çevresindeki yolların asfalt ve parke yol yapımı olmuştur. Öğrenci çocuklarımızın üzerine çamur sıçramaması için bu konuya büyük bir önem verdim. Okullar, bizim okullarımız. Çocuklar bizim çocuklarımız. Onların en iyi şartlarda eğitim-öğretim görmelerini istiyorum. Bunun için de elimden gelen her türlü katkıyı yapıyor, yapmaya da devam edeceğim.
     Namlı, okul idaresinden okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldıktan sonra okul başkanı Huriye Keskin, okul idarecileri ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Okul başkanı seçilebilmek için çim saha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER