Okul Çağı Aşılama Programı

Okul Çağı Aşılama Programı -Bayburtta aşılama Cumhuriyet İlkokulunda başladı


BAYBURT (A.A) - Bayburt Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Çağı Aşılama Programı, Cumhuriyet İlkokulunda başladı.
     Okul Çağı Aşılama Programına, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Halk Sağlığı Müdürü Mehmet Akif Durulmuş, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mustafa Akseki, Milli Eğitim Şube Müdürü Altan Kalkın katıldı.
     Halk Sağlığı Müdürü Durulmuş, yaptığı açıklamada, 5 Kasım 2012 tarihinden itibaren Okul Çağı Aşılama Programına başladıklarını belirterek, Aşılama programında 1. sınıf ve 8. sınıf öğrencilerinin okul aşıları yapılmakta, 1. sınıf öğrencilerine dörtlü karma ve KKK aşıları, 8. sınıf öğrencilerine ise TD aşısı uygulanacaktır. Aşılama programımızın 3 hafta sürmesini beklemekteyiz, hedefimiz bu yaş grubuna giren tüm öğrencilerimizin aşılamasının yapılmasıdır diye konuştu.
     Milli Eğitim Müdürü Doğan ise tüm öğrencilerin sağlıklı olmaları açısından bu uygulamayı başlattıklarını ifade ederek, Amacımız ilimizdeki tüm 1. sınıf ile 8. sınıf öğrencilerimize ulaşılarak aşılarının tamamlanmasıdır dedi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Okul Çağı Aşılama Programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER