Okul Sporları Federasyonu Başkanı Pala:

Okul Sporları Federasyonu Başkanı Pala: 2014teki Dünya Liseler Voleybol Şampiyonasını İzmirde gerçekleştirmek istiyoruz


İZMİR (A.A) - Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, 2014teki Dünya Liseler Voleybol Şampiyonasını İzmirde gerçekleştirmek istiyoruz dedi.
     İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplanı makamında ziyaret eden Pala, 86 ülkeden 150 delegenin katılacağı Dünya Okul Sporları Federasyonu yönetim kurulu ve teknik kurul toplantısının 20-27 Kasımda İzmirde yapılacağını kaydetti.
     Toplantıda gelecek 4 yılın planlamasının yapılacağını belirten Pala, Bu nedenle toplantı çok önemli. 2014teki Dünya Liseler Voleybol Şampiyonasını İzmirde gerçekleştirmek istiyoruz. Portekizle yarışıyoruz. Toplantıda 2014ün de kararı alınacak. Ayrıca Uluslararası Okul Sporları Federasyonunun 40. kuruluş yıl dönümü de kutlanacak dedi.
     İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ise toplantının İzmirde yapılacak olması nedeniyle çok sevindiğini belirterek, şöyle konuştu:
     Başkanımıza her türlü desteği göstereceğiz. 2014 için tesislerimiz hazır durumda, 32 ülkeden, 64 takım ve 1500e yakın sporcu, idareci, antrenörün gelmesi bekleniyor. İlimiz ekonomisine de önemli katkı sağlayacak olan bu şampiyonayı gerçekleştirmek için uluslararası federasyonun İzmiri tercih edeceğine inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Okul Sporları Federasyonu Başkanı Pala: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER