Okul yöneticilerinden, Başkan Gümrükçüoğluna ziyaret

Okul yöneticilerinden, Başkan Gümrükçüoğluna ziyaret


TRABZON (A.A) - Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi yöneticileri, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlunu ziyaret etti.
     Gümrükçüoğlu, Akçaabat İmam hatip Lisesi Müdürü Alaattin Durna, Okul Aile Birliği Başkanı Osman Çavuşoğlu ile beraberindeki öğretmen ve öğrencileri makamında kabul ederek, bir süre görüştü.
     Durna, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, okul olarak öğrencilere kalite eğitim vermek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, Toplumun her kesimi ile barışık, özgüveni yerinde, bilgi birikimi sağlam, imanlı nesiller yetiştirmek için eğitim çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Şehrimizin yöneticilerinden Belediye Başkanımızı ziyaret etmek ve okulumuz hakkında kendilerine bilgi vermek istedik. Bizleri kırmayıp ağırladıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz dedi.
     Geleceğin nesillerini yetiştiren okullara belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, Öğrenciler bizim teminatımız. Yarının büyük Türkiyesini yönetecek olan kadroların en iyi şekilde yetişmesi için üzerimize düşün her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız diye konuştu.
    
     Muhabir: Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Okul yöneticilerinden, Başkan Gümrükçüoğluna ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER