Okullarda kıyafet serbestliği

Okullarda kıyafet serbestliği -Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Akkaya: Serbest kıyafet uygulamasını eğitimdeki sorunların üstünü örtmek olarak değerlendiriyorum


TOKAT (A.A) - Kamu-Sen Tokat İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Hakan Akkaya, Serbest kıyafet uygulamasını eğitimdeki sorunların üstünü örtmek olarak değerlendiriyorum dedi.
     Akkaya, Türk Eğitim-Sen Tokat Şubesinde düzenlediği basın toplantısında, okullarda serbest kıyafet uygulamasının kimseye danışılmadan, psikologların, sosyologların, velilerin ve sivil toplum örgütlerinin görüşleri alınmadan karara bağlandığını savundu.
     Uygulama nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığını eleştiren Akkaya, Milli Eğitim Bakanlığı diğer bütün sorunları halletti de tek sorun serbest kıyafet mi kaldı- Serbest kıyafet uygulamasını eğitimdeki sorunların üstünü örtmek olarak değerlendiriyorum dedi.
     Kıyafet serbestliği ile gündem değiştirmenin amaçlandığını ifade eden Akkaya, Kıyafet serbestliğini bir de öğretmenlere ve asgari ücretle geçinen anne babalara sormak lazım diye konuştu.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Okullarda kıyafet serbestliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER