Ölmeden mezarını yaptırdı

Ölmeden mezarını yaptırdı -Mersinde yaşayan bir kişi memleketi Elbistanda kendisine mezar yaptırdı -44 yaşındaki Ahmet Özdemir, Bir saniye sonra kimin ne olacağı belli değil ölmeden önce mezarımı yaptırmak istedim (Fo


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Mersinde yaşayan 44 yaşındaki Ahmet Özdemir, memleketi Elbistanda ölmeden kendisine mezar yaptırdı.
     Kamu kuruluşundan emekli olduktan sonra Mersine yerleşen evli 3 çocuk babası Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugünün yarını olmadığını düşünerek kendi mezarını yaptırmak istediğini söyledi. Şu anda sağlığının çok iyi olduğunu ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:
     Emekli olduktan sonra Mersinde ticarete başladım. Yıllardır kamuda görev yaptım. O zamandan kendi mezarımı yaptırma düşüncesi vardı. Bugüne nasip oldu. Mezarımın doğduğum topraklarda olmasını arzu ettim. Bir saniye sonra kimin ne olacağı belli değil, ölmeden önce mezarımı yaptırmak istedim. Köyde yaşayan yakınlarımla görüşerek 25 gün önce çalışmaya başladılar. Mezarı mermerden yaptırdım. Henüz görmedim ama fotoğrafını gösterdiler. Ayrıca projesini de ben çizdim.
     Mezarın yaklaşık 12 bin TLye mal olduğunu aktaran Özdemir, yakın bir tarihte mezarını görmeye gideceğini ifade etti.
     Çocukluğundan bu yana hiperaktif bir yapıya sahip olduğunu anlatan Özdemir, Bana Jet Ahmet derler. Tabiri caizse yerimde duramam. Mezara da Jet Ahmet yazdırdım. Köyde böyle tanırlar. Sağolsun teyzemin oğlu mezarın yapımında yardımcı oldu diye konuştu.
     Mezarı yapan Kazım Göz ise mezarı 25 günde tamamladığını dile getirerek, Ahmet abiyi daha önceden de tanırım ve kendisini çok severim. İlk defa ölmeden önce birinin mezarını yapmış oldum. Ahmet abiye uzun ömürler diliyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Kenan Arayıcı / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Ölmeden mezarını yaptırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER