Önce başkasını sonra birbirlerini dolandırmaya kalktılar

Önce başkasını sonra birbirlerini dolandırmaya kalktılar -Gaziantepte kendilerini polis olarak tanıtıp bir vatandaşın 24 bin TLsini dolandıran 5 kişi, yakalandı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte kendilerini polis olarak tanıtıp, bir vatandaşın 24 bin TLsini dolandıran 5 kişi, gözaltına alındı.
     Çankırıdaki bir vatandaşı telefonla arayarak Senin bankada bulunan paralarına el koyuyorlar, biz parana el koyan şahsı yakın takip halindeyiz. Bankada ne kadar paran varsa vereceğimiz hesaba aktar, biz bu şahsa suçüstü yapacağız diyerek, kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, vatandaşın havale ettiği 24 bin TLyi çekti.
     Dolandırıldığını anlayan vatandaşın ihbarıyla harekete geçen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda M.Y, M.T. ve S.Tyi gözaltına aldı. Soruşturmayı genişleten polis, olayla ilgili F.K. ve A.Gyi de Nizip ilçesinde yakaladı.
     Şüphelilerin paranın paylaşılması konusunda anlaşmazlığa düşerek, birbirlerini de dolandırmaya kalktıkları tespit edildi.
     Gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Önce başkasını sonra birbirlerini dolandırmaya kalktılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER