Onur Öymenden CHPlilere uyarı

Onur Öymenden CHPlilere uyarı


ADANA (A.A) - CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, CHPlilerden yerel seçimlerde sandığa sahip çıkmalarını istedi.
     CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Öymen, CHP İl binasında partililerle bir araya geldiği toplantıda Her seçimde bir şeyler dönüyor. CHPnin aldığı oy oranı gerçekleri yansıtmıyor. Gözümüzü dört açmalıyız dedi.
     Yapılacak yerel seçimlerin çok önemli olduğunu ifade eden Öymen, seçimlerin dürüst bir şekilde yapılmasını sağlamanın en az seçimin kendisi kadar önemli olduğunu ifade eden Öymen, şöyle devam etti:
     2007de seçmen sayısı 42 milyon 500 bin görünüyordu. Araştırmalarım sonucu o dönemde 18 yaşını geçmiş nüfusun 48 milyonu aşkın olduğu ortaya çıktı. Milyonların oyu nereye gitti- Bu gibi tespitler mutlaka şimdiden yapılmalı. Seçimlerin dürüst yapılmaması durumunda çalışmalarımız boşa gider. Ev ev, mahalle mahalle gezmek dürüstçe yapılmayan bir seçimde işe yaramaz. CHP son seçimlerde hak ettiğinden az oy aldı. Bunun nedeni iktidarın seçimlerin dürüstçe yapılmasına olanak tanımamasıdır. Gözümüzü dört açmamız gerek. Bizim partimiz, iktidar partisinin yarısı kadar oy almaz. Burada bir şeyler dönüyor. Bu konuya çok dikkat etmemiz gerek. Zor olacak ama sıkıntıyı aşacağız.
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Onur Öymenden CHPlilere uyarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER