Orduda Botanik Bahçesi projesi

Orduda Botanik Bahçesi projesi -Projenin bazı bölümlerinin tamamlanması için Valilik, DSİ ve Orman Bölge Müdürlüğü arasında protokol imzalandı


ORDU (A.A) - Orduda Eskipazar köyü mevkisinde 186 dönümlük arazi üzerine kurulması planlanan Botanik Bahçesi projesinin bazı bölümlerinin tamamlanması için Valilik, Devlet Su İşleri (DSİ) ve Orman Bölge Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.
     Valilik toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde konuşan Vali Orhan Düzgün, projenin alt yapı çalışmalarını 2013 yılı içinde bitirmeyi planladıklarını söyledi.
     Yapılan anlaşma ile çalışmaların daha da hız kazanacağını ifade eden Vali Düzgün, şöyle konuştu:
     Botanik Bahçesinin giriş kapısından başlayarak bazı ünitelerinin yapılması için Orman Bölge Müdürlüğümüz tarafından ihalesi yapıldı. Ancak Civil Deresinden bahçeye kontrollü su verilmesini temin etmek için içinde yer alan göletlerin ve su arkları ile ilgili çalışmaları DSİ tarafından yürütülmesi konusunda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlunun daha önce talimatı olmuştu. Bu talimat doğrultusunda da Orman Bölge Müdürlüğümüz ve DSİ Bölge Müdürlülüğümüz çalışmaları hızlı bir şekilde yerine getirecek. Bazı çalışmalar ihale kapsamında yürütülecek. Bu çalışmalara destek veren Orman ve DSİ Bölge Müdürlüklerimize teşekkür ediyorum.
     Vali Düzgünün konuşmasının ardından üç kurum arasında protokol imzaları atıldı.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Orduda Botanik Bahçesi projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER