Orduda fuhuş amaçlı otostop yapanlara para

Orduda fuhuş amaçlı otostop yapanlara para cezası -Vali Düzgün: 2008 yılından bu yana otostop yaparak çevreye rahatsızlık verenlere toplam 57 bin 434 lira para cezası uygulandı


ORDU (A.A) - Ordu Valisi Orhan Düzgün, il genelinde 2008 yılından bu yana gerçekleştirilen denetimlerde, fuhuş amaçlı otostop yaparak çevreye rahatsızlık veren kişilere toplam 57 bin 434 lira para cezası uygulandığını bildirdi.
     Vali Düzgün, yaptığı yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin kontrol ve denetimleriyle, Orduda gayri ahlaki amaçla otostop yaparak çevreyi rahatsız edenlerle etkin mücadele yapıldığını belirtti.
     Açıklamasında, kamu düzenini ve toplumun genel sağlığını korumak amacıyla, güvenlik güçlerinin zührevi hastalıklar ve fuhuşla etkin şekilde mücadele ettiğini vurgulayan Düzgün, şu ifadeleri kullandı:
     Vatandaşlarımız, emniyet birimlerimize telefonla, elektronik posta yoluyla veya bizzat başvurarak, yol kenarında bazı bayanların fuhuş amaçlı otostop yaptığını iddia etmektedir. Aynı zamanda, ilimizde yayın yapan basın yayın kuruluşlarımız da zaman zaman yaptıkları haberlerde konuyu sayfalarına taşımaktadır. Halkımızın huzur ve sükununu bozan, trafiği tehlikeye düşüren ve turizm kenti olma yolunda hızla ilerleyen ilimizin imajına zarar veren bu olumsuz davranışların önlenmesi için emniyet birimlerimiz kontrol ve denetimlerini artırmıştır.
     Bu kontrol ve denetimler sonucunda, 2008 yılında 26 bayana 3 bin 250 lira, 2009 yılında 25 bayana 3 bin 500 lira, 2010 yılında 64 bayana 3 bin 575 lira, 2011 yılında 71 bayana 10 bin 943 lira ve 2012 yılı Eylül ayı itibarıyla 79 bayana 36 bin 166 lira olmak üzere 2008 yılından bu yana otostop yaparak çevreye rahatsızlık verenlere toplam 57 bin 434 lira para cezası uygulandı.
     Vali Düzgün, devlet karayolu kenarında çevreyi rahatsız edenlere yönelik kontrol ve denetimlerin artarak süreceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduda fuhuş amaçlı otostop yapanlara para Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER