Ordu Belediye Başkanı Torun:

Ordu Belediye Başkanı Torun: -Belediye olarak önceliğimiz alt yapıydı ve onu tamamlamak üzeriyiz


ORDU (A.A) - Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Belediye olarak önceliğimiz alt yapıydı ve onu tamamlamak üzereyiz dedi.
     Torun, yardımcıları Özer Karadağ, Ergun Alaybeyoğlu ve Cengiz Okurun yanı sıra yatırımcı müdürleri ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
     Mahalle Muhtarı Uğur Özcanın ev sahipliği yaptığı toplantında mahalle sakinleri bazı sorunlarını Belediye Başkanı Seyit Toruna iletti.
     Torun ise, Ordu Belediyesi olarak bütün mahallelerin sorunlarını bildiklerini ve buna göre hareket ettiklerini belirtti.
     Ordunun en büyük mahallesinin Cumhuriyet Mahallesi olduğunu ifade eden Torun, şunları kaydetti:
     Ordu gittikçe büyüyen ve gelişen bir yapıya sahip. Cumhuriyet Mahallesi, kentimizin en büyük yüz ölçümüne sahip mahallesi ve ne yazık ki yapılaşma durumu henüz tamamlanmadı. Belediye olarak bizim önceliğimiz alt yapıydı ve onu tamamlamak üzereyiz. Hiçbir zaman hizmet bitmez. Elbette eksiklerimiz oluyor ve mahallede bazen sorunlar yaşanabiliyor. Bu sorunlar bize çeşitli kanallardan ulaşıyor. Çözebildiğimiz sorunları çözelim, çözülemeyen sorunları neden çözülemediğinin nedenlerini birlikte konuşalım, birlikte çözüm üretelim istiyoruz. Amacımız bütün mahallelerdeki, başta alt yapı sorunlarına çare olmak. Bu anlayışla yola çıktık. Aynen de devam ediyoruz.
     Torun, kısa bir süre önce başlattıkları mahalle toplantılarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ordu Belediye Başkanı Torun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER