Ordu Belediyesi yeni hizmet binası projesi

Ordu Belediyesi yeni hizmet binası projesi -ORGİAD Başkanı Kaymaz: Orduyu ve halkımızı ilgilendiren böylesine önemli bir projenin siyasete alet edilmesi, kısır çekişmelere sahne olması ilimiz açısından büyük bir talihsizliktir


ORDU (A.A) - Ordu Genç İş Adamları Derneği (ORGİAD) Başkanı Ayhan Kaymaz, Ordu Belediyesinin yeni hizmet binası projesiyle ilgili olarak, Orduyu ve halkımızı ilgilendiren böylesine önemli bir projenin siyasete alet edilmesi, kısır çekişmelere sahne olması ilimiz açısından büyük bir talihsizliktir dedi.
     Kaymaz, yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu proje üzerinde kamuoyunda yapılan tartışmaları hayretle izlediklerini ifade etti.
     Tartışmanın siyasi alanlara çekilmesinin kimseye bir fayda sağlamayacağını vurgulayan Kaymaz, şunları kaydetti:
     Yeni belediye binası projesinin kamuoyundaki tartışmalarını hayretle izlediğimi belirtmek isterim. Proje ile ilgili tartışmaların hizmet anlayışı olarak görülmesinden ziyade, kısır siyaset eksenine oturulduğunu görmekteyiz. Orduyu ve halkımızı ilgilendiren böylesine önemli bir projenin siyasete alet edilmesi, kısır çekişmelere sahne olması ilimiz açısından büyük bir talihsizliktir. Özellikle siyasilerimiz bu projeye Orduya bir hizmet binası olarak değil, siyasi bir malzeme olarak bakmaktadır. Bu kısır bakış açısı bizleri son derece üzmektedir. Yeni hizmet binası siyasi arenaya çekilemeyecek kadar hepimizi ilgilendiren çok önemli bir projedir. Onun için artık tartışmak yerine projenin biran önce hayata geçmesine destek vermeliyiz.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ordu Belediyesi yeni hizmet binası projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER