Ordu İl Genel Meclisi Başkanı Tekintaş:

Ordu İl Genel Meclisi Başkanı Tekintaş: - Yaptığımız hizmetlerle insanların hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz


ORDU (A.A) - Ordu İl Genel Meclisi Başkanı Engin Tekintaş, Yaptığımız hizmetlerle insanların hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz dedi.
     Tekintaş, bazı meclis üyeleriyle Ordu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, 2013 yılındaki hedefleri hakkında bilgi verdi.
     Amaçlarının 2013 yılı için belirlenen bütçeyi 52 milyon liraya çıkarmak olduğunu ve bu yönde girişimlerde bulunduklarını ifade eden Tekintaş, şöyle konuştu:
     Meclis olarak 2013 yılında da hedefimiz eğitim, altyapı, ulaşım, içme suyu ve turizm gibi alanlarda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak. Yaptığımız bu hizmetlerle insanların hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bu yöndeki mücadelemiz devam ediyor. Şimdi 2013 yılı için belirlenen bütçeyi 52 milyon liraya çıkarmaya çalışıyoruz. Bunun 8 milyon lirasını eğitim alanına ayırdık. 2 milyon 350 bin lirasını içme suyu projelerine aktaracağız. Ulaşım alanında halen sıkıntılarımız olduğunun farkındayız. Onun için 15 milyon lira ulaşım hizmetlerine ayırdık. Geriye kalan bütçemizi de diğer alanlara aktaracağız.
     Tekintaş, karla mücadele için de maliyet belirleme çalışmalarına başladıklarını belirterek, Herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamak adına arkadaşlarımız maliyet hesap çalışmalarına başladılar. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Gerekli önlemler alınıyor ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ordu İl Genel Meclisi Başkanı Tekintaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER