Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yarılgaç:

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yarılgaç: Ordu Üniversitesinin mevcut sayısının üçte birini Ünye karşılıyor. Bu nedenle de Ünyeyi önemsiyoruz


ORDU (A.A) - Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ordu Üniversitesinin mevcut sayısının üçte birini Ünye karşılıyor. Bu nedenle de Ünyeyi önemsiyoruz dedi.
     Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği (ÜNKED) Başkanı Reşit Erol ve yönetim kurulu üyeleri, Orman İşletme Müdürü Recep Temel ile Ünye Orman İşletme Müdürlüğünde bir araya geldi.
     Hamarat, Ordu Üniversitesinin her türlü sorununda ve çözümünde yanında olduklarını söyledi.
     İşadamlarına Ordu Üniversitesinin gelişimi ve bölgedeki eğitimin yükselmesi için çağrıda bulunan Hamarat, şunları kaydetti:
     Ordu Üniversitesi bizim göz bebeğimizdir. Her türlü problemlerin yanında olduk bundan sonrada olacağız. Bölgedeki ve bölge dışında bulunan iş adamlarımızın daha aktif olmalarını, Ordu Üniversitesine sahip çıkmalarını istiyorum. Diğer şehirdeki iş adamları nasıl Üniversitelerinin gelişimi için çalışmalar ve katkılar yapıyorlarsa bizim Ordulu ve Ordudaki iş adamlarının da Ordu Üniversitesine katkı sağlamalarını istiyorum.
     Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ise mahalli destek sağlanması halinde çalışmaların meyvesini vereceğini söyledi.
     Devlet millet işbirliği ile daha çabuk ve daha fazla mesafe alınabileceğini aktaran Yarılgaç, Şu anda Ordu Üniversitesinin mevcut sayısının üçte birini Ünye karşılıyor durumda, yani Ünyedeki mevcut öğrenci sayısı neredeyse üniversitenin 3te 1ine denk geliyor. Bu nedenle de Ünyeyi önemsiyoruz diye konuştu.
     Rektör Yarılgaç ve Milletvekili Hamarat, Ünyede fakültenin son durumuna ilişkin bilgi aldıktan sonra beraberindekilerle birlikte Ünyede kampüs yeri için bir takım incelemelerde bulundular.
    
     Muhabir: Hacer Coşkun/ Fatma Kalay
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yarılgaç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER