Orduspora taraftar desteği

Orduspora taraftar desteği -Taraftar temsilcileri, mor-beyazlı kafileye yapılan saldırıyı kınadı ve takıma moral için tatlı ikramında bulundu


ORDU (A.A) - Ordusporun taraftar temsilcileri, mor-beyazlı kafileye yapılan saldırıyı kınadı ve takıma moral için tatlı ikramında bulundu.
     Karadeniz temsilcisi, hafta sonu deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde yapılan antrenman, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
     Antrenman sonrası taraftar temsilcileri, takıma ve teknik heyete baklava ikramında bulundu ve çiçek takdim etti. Bu sırada taraftar temsilcileri, mor-beyazlı ekibin bulunduğu kafileye yapılan taşlı saldırıya ilişkin, teknik direktör Hector Cupere bir açıklama yaptı.
     Her zaman sizlerin yanında olacağız diyen amigo Zeki Altunbaş, Futbolcu kardeşlerimiz morallerini bozmasın. Biz, Ordusporumuzla gurur duyuyoruz. Sizleri seviyoruz ve başarılarınızın devamını diliyoruz dedi.
     Taraftar temsilcilerinden Arif Aşçı ise Orduspora gönül veren taraftar grubu olduklarını vurgulayarak, Biz Ordusporu puanlar için sevmedik. İyi de olsa, kötü de olsa Ordusporumuzu yalnız bırakmayacağız. Her zaman takımımızın yanındayız. Hocamızı da çok seviyoruz ifadelerini kullandı.
     Konuşmaların ardından Arjantinli teknik direktör Hector Cuper de taraftar temsilcilerine Türkçe Teşekkürler dedi.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspora taraftar desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER