Ordusporda, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları

Ordusporda, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları -Mor-beyazlı ekibin defans oyuncusu Selçuk Şahin, 6 aylık tedavisinin ardından antrenmana katıldı


ORDU (A.A) - Orduspor, Pazartesi günü sahasında Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde yapıldı. Mor-beyazlı ekipte tüm oyuncuların katıldığı antrenman, düz koşu sonrasında ısınma hareketleriyle devam etti. Antrenman, pas çalışmasının ardından yapılan taktik maç ile sona erdi.
     Öte yandan Karadeniz ekibinin defans oyuncusu Selçuk Şahin, 6 aylık tedavisinin ardından idmana çıkarak, takımdan ayrı çalışma yaptı. Şahin, geçirdiği sakatlık nedeniyle ön çapraz bağlarından ameliyat olmuştu.
     Şahinin kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, sağlık durumunun iyi olduğu ve sahaları özlediği belirtildi.
     Üç haftalık bir tedavi süresinin daha olduğunu ve bu sürede antrenman sahalarında çalışarak güçleneceğini ifade eden Şahin, şunları kaydetti:
     Yeniden Orduspora hizmet etmek istiyorum. Orduspor taraftarı fan sitelerinden bana büyük destek oldu ve sesini duyurdu. Bana büyük moral verdiler, tedavi sürecimde onların manevi desteğini hep hissettim. Taraftarımızın karşısında çıkacağım ilk maç için çok heyecanlanıyorum.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ordusporda, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER