Orduspordan 19 İlçe İle Bütünleşme Projesi

Orduspordan 19 İlçe İle Bütünleşme Projesi -Kulüp Genel Sekreteri Gürsoy: Ordusporun Avrupa hedefinin yerine gelebilmesi için, her maçımızın büyük coşku ve bayram havasında geçebilmesi adına 19 ilçemizle bütünleşeceğiz


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Genel Sekreteri Murat Gürsoy, Ordusporun Avrupa hedefinin yerine gelebilmesi için, her maçımızın büyük coşku ve bayram havasında geçebilmesi adına 19 ilçemizle bütünleşeceğiz dedi.
     Gürsoy, mor-beyazlı kulübün yeni projeleriyle ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelecek 3 yılın sonunda Ordusporun UEFAda temsil edilmesi için 19 İlçe İle Bütünleşme projesini hayata geçirdiklerini söyledi.
     Ordusporun Avrupa hedefinin yerine gelebilmesi için, her maçlarının büyük coşku ve bayram havasında geçebilmesi adına Ordunun 19 ilçesiyle bütünleşeceklerini dile getiren Gürsoy, Burada Ordusporun büyüklüğünü tüm Türkiyeye, daha sonrasında da UEFA kupasında ülkemizi temsil ederek göstereceğiz. UEFAya giderken Ordusporun çok güçlü olması adına bu projeyi önemsiyoruz. Aynı zamanda her maçta 19 Eylül Stadının arenaya dönmesini istiyoruz diye konuştu.
     Gürsoy, proje kapsamında yönetim kurulu üyeleriyle ilçe kaymakamlarını ve belediye başkanlarını ziyaret ettiklerini belirterek, Ziyaretlerde kendilerinden 19 Eylül Stadına ilçelerinden 19 otobüs kaldırmalarını istiyoruz. Her ilçeden ikişer otobüs kaldırılırsa da bu sayı 38e çıkabilir. İlçelerimizle daha büyük olduğumuzu, daha büyük hedeflere birlik ve beraberlik içerisinde gidebileceğimizi anlatıyoruz dedi.
    
     -19 ilçede 19 söyleşi-
    
     Gürsoy, geleceğin taraftarını oluşturma adına 19 ilçeden 19 okulu 19 Eylül Stadında misafir edeceklerini anlattı.
     Proje doğrultusunda futbolcular ve teknik direktör Hector Cuper ile ilçeleri ziyaret etmeyi planladıklarını ifade eden Gürsoy, 19 ilçede 19 söyleşi yaparak taraftarlarımızla bir arada olmayı hedefliyoruz. Amaç bu büyük ailenin çok güçlü olmasını sağlamaktır diye konuştu.
    
     -Engelli insanlarımızı spora yönlendirmeyi hedefliyoruz-
    
     Orduspor Kulübünün, farklı spor dallarına da önem verdiğini vurgulayan Gürsoy, şunları kaydetti:
     Gençlik ve Spor Bakanlığımızın hibe projesine Ordusporu dahil ediyoruz. Bununla ilgili bir proje ofisi hayata geçiriyoruz. Bu projeyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Orduspor olarak biz sadece futbolda değil okçuluk, bisiklet gibi spor dallarını da Çambaşı tesisimizde toplamayı istiyoruz. Farklı spor dallarını bir araya getirmeyi amaçlarken, engelli insanlarımızı spora yönlendirmeyi de hedefliyoruz.
     Gürsoy, her şeye inanarak başlandığını belirterek, Süper Lig yürüyüşümüz inanarak başladı ve başarıyla sonuçlandı. Bizler proje üretmeye, kurumsallaşmaya ve eserlerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz dedi.
     (EYP-ORH)
<< Önceki Haber Orduspordan 19 İlçe İle Bütünleşme Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER