Ordusporun forvet oyuncusu Stancu:

Ordusporun forvet oyuncusu Stancu: -Hedefim UEFA kupasını kaldırmak. Bunu takım olarak başaracağımıza inanıyorum


ORDU (A.A) - Ordusporun forvet oyuncusu Bogdan Stancu, hedefinin UEFA kupasını kaldırmak olduğunu, bunu takım olarak başaracaklarına inandığını bildirdi.
     Rumen futbolcu Stancu, kulübün resmi internet sitesindeki açıklamasında, Ordusporun iyi transferler yaptığını ve çok güçlü bir takım oluştuğunu belirtti.
     Orduspor dışında başka kulüplerden de teklif aldığını ancak tercihini Orduspordan yana kullandığını vurgulayan Stancu, şöyle devam etti:
     Rusyadaki ve Türkiyedeki bazı takımlardan teklifler gelmesine rağmen Ordusporu tercih ettim. Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, kendisiyle görüşmemde Cuperin beni çok istediğini söyledi. Başkanımızın UEFA hedefini zaten biliyordum. Böyle bir ekiple çalışmak beni heyecanlandırıyor. Orduda mutluyum. Bana değer verildiğini bilmek beni mutlu ediyor. Teknik Direktör Hector Cuperin takıma beni istemesi karşısında en iyi şekilde oynayarak güvenine layık olmak istiyorum.
     Galatasarayda oynadığı dönemde fazla forma şansı bulamadığını vurgulayan Stancu, Galatasarayın en kötü senesiydi gittiğim dönem. Takım çok kötüydü. Ama Orduspora ilk olarak kiralık geldikten sonra bana güvendiler ve karşılığını sahada vermek için çalıştım. Ordusporda kendimi çok motive hissediyorum. İyi işler çıkartacağıma eminim ifadelerini kullandı.
     Stancu, Ordusporun bu yıl çok iyi transferler yaptığını belirterek, şunları kaydetti.
     Çok güçlü bir takımız. UEFA kupasına katılmak için çok çalışmamız gerekiyor. Hedefim UEFA kupasını kaldırmak. Bunu takım olarak başaracağımıza inanıyorum.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ordusporun forvet oyuncusu Stancu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER