Orduspor galibiyet istiyor

Orduspor galibiyet istiyor -57 yaşına giren teknik direktör Cuper: -Futbolcularımdan Trabzonspor karşılaşmasında 3 puan alıp bana en büyük hediyeyi vermelerini istiyorum -Kulüp Sportif Direktörü Akün: Hedefimiz Kara


ORDU (A.A) - Orduspor, Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında Pazartesi günü sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     19 Eylül Stadyumunda, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, taktik ağırlıklı çalışmanın ardından çift kale maç ile sona erdi.
     Mor-beyazlı ekipte, tedavileri devam eden David Barral, Onur Tuncer ile Selçuk Şahin idmana katılmadı.
     Antrenman sonrası, teknik direktör Hector Cuperin doğum günü dolayısıyla kendisine Denizbank Ordu Şubesi yetkilileri ve Orduspor taraftarı çiçek takdim etti.
    
     -Sportif Direktör Akünün açıklamaları-
    
     Orduspor Kulübü Sportif Direktörü Arhan Akün, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçından galibiyet almak istediklerini belirtti.
     Salı günü itibarıyla Trabzonspor maçı için çalışmalara başladıklarını ifade eden Akün, İyi ve sıkı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç ufak eksiğimiz var. Ama bu maçı kazanıp, taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz. Antrenmanlar da gayet başarılı geçiyor. İnşallah bu başarı sahaya yansıyacaktır. Hedefimiz Karadeniz derbisini kazanmak. Evimizde oynadığımız Sivasspor maçındaki gibi statta coşkulu bir taraftar görmeyi istiyoruz. Çünkü tribünlerdeki coşku sahaya yansıyor dedi.
     Akün, forvet oyuncusu David Barralın tedavisinin devam ettiğini ve Trabzonspor maçında oynayıp oynamayacağının maç günü belli olacağını kaydetti.
    
     -Cupere doğum günü sürprizi-
    
     Kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Hector Cuperin doğum günü dolayısıyla Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde Cupere sürpriz yapıldığı belirtildi.
     Açıklamada, 57 yaşına basan Cupere, Orduspor Kulübü sürpriz bir doğum günü yaptı. Antrenman sahasına özel olarak yapılan 3 rakamı şeklinde, üzerinde Hector Cuper ve Türkçe 3 puan anlamına gelen İspanyolca Tres Puntos yazılı pasta getirildi. Cuper, pastayı keserken oyuncular ise Hector Cuperin yüz fotoğrafının basılı olduğu maskeyi takarak sürpriz yaptı. Kesilen pastayı takım kaptanı Ali Çamdalı elleri ile Cupere yedirdi ifadeleri kullanıldı.
     Açıklamada, Cuperin şu sözlerine yer verildi:
     Hayatımda ilk kez böyle bir doğum günü kutluyorum. Çok mutlu oldum. Fotoğrafımın bulunduğu maske çok hoşuma gitti. Güzel bir doğum günü oldu. Futbolcularımdan Trabzonspor karşılaşmasında 3 puan alıp bana en büyük hediyeyi vermelerini istiyorum.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor galibiyet istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER