Orduspor ile Beşiktaş ligde yarın 21.

Orduspor ile Beşiktaş ligde yarın 21. kez karşılaşacak -İki takım arasında geride kalan maçlarda Orduspor 6, Beşiktaş 11 galibiyet elde etti, 3 maç ise berabere sonuçlandı -Orduspor, ev sahibi olduğu 10 maçtan 5ini kazandı


ORDU (A.A) - Orduspor ile Beşiktaş, lig tarihinde yarın 21. kez karşılaşacak.
     Geride kalan 20 maçtan 6sını Orduspor, 11ini de Beşiktaş kazandı. Taraflar 3 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Beşiktaşın toplam 29 golüne, Orduspor 17 golle yanıt verdi.
     Geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaşın cezası nedeniyle Antalyada oynanan maçı siyah-beyazlı ekip 2-1 kazanmış, Ordudaki maç ise 1-1 eşitlikle sona ermişti.
    
     -Ordusporun ev sahibi olduğu maçlar-
    
     İki takım arasında Ordusporun ev sahipliğinde oynanan maçlarda mor-beyazlı ekibin galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor.
     Taraflar, Ordu 19 Eylül Stadında daha önce 9 lig maçında karşılaşırken, bunlardan 5ini Orduspor, 3ünü Beşiktaş kazandı. İki takım arasında 1978-79 sezonunda Ordusporun cezası nedeniyle Ankarada yapılan maçtan ise Beşiktaş 1-0 galip ayrıldı.
     Ordusporun ev sahibi olduğu maçlarda mor-beyazlılar toplam 10, siyah-beyazlılar ise 9 gol attı.
    
     -En farklı skorlar-
    
     Orduspor, Beşiktaşı 1983-84 sezonunda evindeki maçta 2-0 yenerek, rakibi karşısında en farklı skora imza attı.
     Beşiktaş ise rakibi karşısında ligdeki en farklı skorlu galibiyeti, 1985-86 sezonunda İnönü Stadında 5-1lik sonuçla aldı.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor ile Beşiktaş ligde yarın 21. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER